7 random weetjes over mezelf

7 random weetjesover mezelf

Hey allemaal!

Na alle artikels over China, vond ik het ook wel eens leuk om weer eens een ander artikel te schrijven. De fotoweek heb ik de laatste maand een beetje verwaarloosd, maar ik vond het op den duur een beetje saai om te maken. Misschien dat ik nog een ander conceptje probeer uit te werken, maar dat zien jullie dan wel weer! Voor nu dus een persoonlijk artikeltje met 7 heel erg random uitgekozen weetjes over mezelf. Ik ben benieuwd of ik de enige ben hihi.

De foto’s bij dit artikel heb ik allemaal zelf gemaakt en zijn dus ook mijn eigendom.

Ik kan niet slapen zonder dat alle schuiven en kasten dichtzijn.

Ik kruip in mijn bed, nestel me onder de dekens en ben klaar om te gaan slapen (love slapen), maar dan zie ik dat er nog een schuif of kastje openstaat. Noooo. Hier kan ik echt niet tegen! Wanneer ik ga slapen, moeten echt alle deuren, schuiven en kasten dicht zijn. Geen idee waarom, maar anders slaap ik niet goed.

Ik pruts constant in mijn haar tijdens het concentreren.

Dat resulteert dus in enorm vettig haar tijdens de examens, een geïrriteerde mama wanneer we samen naar tv kijken … Ja, zelfs tijdens het tv kijken ben ik zo geconcentreerd dat ik constant in mijn haar zit te prutsen. Het valt mijn vriendinnen ook telkens op wanneer we in de bib zitten dat ik niet van mijn haar kan blijven.

DSC_0454

Ik bijt niet op mijn nagels, maar ik scheur ze af.

Op je nagels bijten is een slechte gewoonte, maar eigenlijk is het afscheuren van je nagels even slecht. Mijn nagels zijn ook niet zo sterk dus ik kàn ze ook gewoon gemakkelijk afscheuren. Echt een gewoonte die ik wil afleren. Tips, iemand?

Mijn lievelingsdrankje is Ricard.

Mmm, niets beter dan een beetje skiën, stoppen op een terrasje en een ijskoude Ricard drinken. Of op een warme zomeravond op een terrasje met vrienden. Ja, Ricard is zeker en vast mijn favoriete drankje! Niet iedereen houdt van de anijssmaak, maar ik ben er zot van.

DSC_0079

Ik haat koriander.

Ik ben lid van de Facebook-groep, ik like standaard alle memes: ik haat koriander! In België valt het nog mee om koriander te ontwijken, maar hier in China is het een ander verhaal. Ik ruik het vanop afstand, precies alsof ik er een sensor voor heb. Verschrikkelijk ook wanneer ik weer eens vergeet te zeggen bij het bestellen van eten: 我不要香菜 “Ik wil geen koriander”. Het schijnt trouwens dat het genetisch is of je van koriander houdt of net niet …

Op reis kan ik nooit mijn tijdschriften uitlezen.

Ik neem altijd tijdschriften mee op reis, maar doe er dan zodanig zuinig mee omdat ik niet wil dat ze uitgelezen zijn na 1 dag dat ze tegen het einde van de reis nog niet uitgelezen zijn. Dit geldt wel enkel voor ‘actieve’ reizen. Op een strandvakantie kan ik ze natuurlijk wel uitlezen. Ook denk ik van in het vliegtuig te lezen, maar meestal kijk ik dan toch een film of slaap ik.

DSC_0162

Er gebeuren vreemde dingen als ik met oordopjes slaap.

Als ik met oordopjes slaap, dan staan ze de volgende ochtend altijd heel netjes terug op mijn nachtkastje: HOE DAN?! Ik begrijp er niets van, maar dit gebeurt dus zo goed als elke keer … Ze liggen niet om op mijn nachtkastje, nee, ze staan echt netjes naast elkaar rechtop. Misschien moet ik mezelf eens filmen ’s nachts? Ik zou het wel eens willen zien wat ik doe haha.

Herken jij jezelf in één van deze weetjes?
Ik ben benieuwd!

Liefs,

Marie

5 gedachten over “7 random weetjes over mezelf

  1. Wat een leuk artikel! Ik ken Ricard nog niet.. Een van mijn favoriete drankjes is Rivella, dat vind ook niet iedereen lekker! En wat raar van die oordopjes.. Misschien krijg je er ’s nachts last van en doe je ze dan onbewust uit?

  2. Hahahaha, oké, ik dacht dat ik de enige was, maar ik kan er ook echt niet tegen als er een kast of schuif openstaat voor ik ga slapen! En wow, dat van die oordopjes is wel echt vreemd, haha! Ik slaap niet graag met oordopjes, maar als ik slaap bij iemand die snurkt, steek ik ze wel eens in. En dan raak ik ze ’s nachts standaard kwijt in mijn bed :D

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s