Sinologenweekendje aan zee

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer een weekendje met de sinologen (= mijn klasje van vorig jaar met wie ik allemaal Chinese taal en cultuur studeerde). We gingen een dagje naar Brussel om het Chinese filmfestival te bezoeken en we gingen uiteraard ook naar de Chinese buurt. We zijn eigenlijk wel een bende nerds hahaha.

Dit jaar besloten we om eind november een weekendje naar zee te gaan. Weekends zijn vaak moeilijk te plannen en heel veel mensen zeiden dan ook af, maar we zijn er toch met 5 geraakt! We vertrokken vanuit Gent en pasten net allemaal in de auto, superhandig.

DSC_0014
Onbewerkt!

Eerst gingen we pannenkoeken eten en koffie/chocomelk drinken. Daarna trokken we richting het strand. Het waaide echt te hard om te wandelen en het was ook verschrikkelijk koud. Jeroen was goed voorbereid en had zijn vlieger meegenomen! We vliegerden wat, ontweken de vlieger en het was een hele gezellige namiddag. Ik heb ontdekt dat ik niet goed kan vliegeren.

DSC_0015
De vlieger in elkaar steken
DSC_0017
Ilse
DSC_0021
Phebe
DSC_0034
Onscherpe maar grappige foto van Jeroen en mezelf
DSC_0039
Me!

Na het vliegeren gingen we weer naar binnen om ons op te warmen. We speelden nog wat gezelschapspelletjes, genoten van een lekkere aperitief en gingen dan – hoe kan het ook anders dan op sinologenweekend – Chinees gaan eten.

DSC_0045

De volgende ochtend gingen Ilse en ik om ontbijt en dan zat het gezellige weekendje er alweer op!

Liefs,

Marie

4 gedachten over “Sinologenweekendje aan zee

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s