Lissabon: deel 1

Op 1 februari rond een uur of 11 was de lesvrije week dan ook eindelijk voor mij begonnen. Na letterlijk de ergste blok van mijn leven (zowel mentaal als fysiek, ge moet daar dan al 5 jaar voor studeren om dat mee te maken) had ik even geen zorgen meer en konden we beginnen aan ons weekje welverdiende rust.

thumb_DSC_0034_1024De dinsdag erop vertrok ik dan ook met 4 lieve vriendinnetjes richting het zonnige en toch iets warmere Lissabon. De wekker ging pijnlijk vroeg, maar het was voor een goed doel. Rond een uur of 11 stonden we dan ook al in Lissabon. Vlotjes vonden we onze airbnb en verkenden we de stad een beetje op het gemak met maar 2 verplichte stops: de McDo en Sephora haha.

thumb_DSC_0035_1024

We waren allemaal vermoeid van de reis en besloten dan ook om niet te laat te gaan slapen.

thumb_DSC_0036_1024

Dag 2 stond Belem op de planning. We bezochten een leuk museum in een oude fabriek, een kerk en een prachtige tuin! De foto’s spreken een beetje voor zich.

DSC_0042

DSC_0054
Groepsfotooo

DSC_0057DSC_0060DSC_0061

DSC_0063
Happy Birgit

DSC_0069DSC_0077

Vooral de tuin hier vond ik echt prachtig! Uit de wind was het ook zalig en konden we in onze t-shirt van het zonnetje genieten. Oh en uiteraard aten we ook die heerlijke taartjes die ze daar verkopen! Heerlijk met een beetje kaneel erbij.

DSC_0092

Binnenkort deel 2!

Liefs,

Marie

9 gedachten over “Lissabon: deel 1

  1. Oh zo leuk! Ik ben twee jaar geleden ook met vriendinnen naar Lissabon geweest in de lesvrije week. Vond dat echt ideaal: zon, chille stad, maar ook zo niet té veel om te bezoeken zodat we het wel nog gewoon rustig aan konden doen. Dat klooster vond ik ook heel mooi! Zijn jullie ook naar Sintra geweest? Dat paleis was echt mijn favoriet :) Hopelijk vielen je punten mee!

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s