3 zalige playlists van series

De juiste muziek kan een serie echt 1000 keer beter maken vind ik. Misschien valt het je niet echt op als je naar een serie kijkt. Bij mij begint het ook meestal onbewust tot ik dan door heb van hé, das een leuk liedje en hé dat ook. En dan ben ik dankbaar dat we in een tijd leven van dingen delen, zoals onder andere via Spotify, waar mensen leuke lijstjes maken en ook lijstjes met muziek van die series!

Big Little Lies

Ik denk dat ik van Big Little Lies een beetje teveel verwachtte. Ik had er ook al zoveel positieve dingen over gehoord en iedereen vertelde dat ik echt moest kijken. Ik vond de serie goed, maar ik had niet echt het wauw-effect zoals vele anderen wel hadden. De muziek in de serie vond ik echt wel wauw en dus zocht ik een lijstje op Spotify! Je kan het hieronder vinden.

The end of the fucking world

Oke, dit vond ik echt een zalige serie en ik heb deze dan ook in heel korte tijd gebingewatched. Sowieso bekijk ik deze serie binnenkort nog eens opnieuw! De muziek in deze serie vond ik ook echt top, vooral het eerste liedje op de playlist: “laughing on the outside”. Je voelt gewoon de sfeer van tijdens de serie, echt leuk.

New Girl

Om eerlijk te zijn valt de muziek mij tijdens New Girl niet echt onmiddellijk op, maar toen ik nog een beetje aan het dolen was op Spotify en dit lijstje tegenkwam, wist ik dat het ook in dit blogpostje hoorde! En New Girl is toch ook echt een zalige serie, ik ben niet voor niets al voor de tweede keer aan het kijken!

Let jij op de muziek als je naar een serie kijkt?

Liefs,

Marie

Een gedachte over “3 zalige playlists van series

  1. Haha, ik had echt net het omgekeerde met ‘Big Little Lies’ en ‘The End Of The F*cking World’. Blown away by the first, en tja, de tweede vond ik een beetje overroepen. Wel goed, maar ik snapte niet wat er zó goed aan was, haha!

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s