Wat ik deze zomer allemaal ga doen!

Ongelofelijk dat het vandaag al 1 jaar geleden is dat ik in mijn eentje naar Shanghai vertrok om er 3 maand te verblijven! Deze zomer heb ik ook alweer een aantal leuke dingen te doen én ik ben ook eens blij dat ik niet constant in het buitenland ben. Een zomer (deels) in België kan ook leuk zijn :)

summer tips

Barcelona
DSC_0054
Samen met mijn lief (yep, nu is het ook blogofficial enal hihi) ga ik eind juni 5 dagen naar Barcelona! We wilden eerst naar Valencia gaan, maar de tickets naar Barcelona waren de helft goedkoper. We zijn er allebei al geweest, maar toch was de keuze snel gemaakt :) Zin in! Leuke tips zijn altijd welkom ook.

Gentse Feesten
Jaaaa! Vorig jaar heb ik de Gentse Feesten moeten missen omdat ik in Shanghai zat (oke, niet echt missen want Shanghai > Gentse Feesten #sorrynotsorry) maar dit jaar kan ik er weer bij zijn! Een vriendin en ik hebben al afgesproken om sowieso elke dag te gaan, maar of dat effectief zo gaat zijn, betwijfel ik toch een beetje haha.

Kot leeghalen
Na 5 leuke jaren op mijn kotje, wordt het tijd om de boel leeg te halen. Volgend jaar blijf ik wel nog in Gent studeren, maar ik ga co-housen! Tijd om het wilde studentenleven achter mij te laten en een beetje volwassener te worden (ofzo).

Thailand
DSC_0056.JPG
Oh hier kijk ik zo zwaar naar uit! Eén van mijn beste vriendinnetjes zit al sinds begin dit jaar in Azië. Haar stage loopt binnenkort ten einde en ik besloot om haar op te zoeken! Op dit moment zit ze nog in Cambodja, maar we spreken dus af in Thailand. Ik ben al 2 keer in Azië geweest, maar dit wordt mijn eerste keer in een ander land dan China! Ik vind het wel spannend omdat ik het in China gewend ben dat ik de taal spreek en deze keer gaat dat niet zo zijn. Iets meer mijn plan trekken dus, maar komt helemaal goed. Ik heb er zin in!

En verder …
Wil ik ook nog veel leuke daguitstapjes doen en gewoon heel erg hard genieten van wat waarschijnlijk mijn allerlaatste vakantie als student gaat zijn.

Wat zijn jouw plannen?

Liefs,

Marie

5 gedachten over “Wat ik deze zomer allemaal ga doen!

  1. Geniet van je waarschijnlijk laatste vakantie als student; maar dat komt wel goed met jouw plannen ! Ik heb nog geen plannen voor deze vakantie, maar hoop sowieso op wat lekkerder weer dan de laatste dagen het geval is. Laat de zomerse temperaturen maar komen !

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s