Barcelona: sfeerplaatjes

Mijn eerste reisje van de zomer zit er al een tijdje op. Samen met mijn lief ging ik 5 dagen naar Barcelona. We waren er beiden al 1 of 2 keer geweest, maar Barcelona blijft echt een zalige stad. Het plan was dan ook om ’s ochtends op het gemak iets te bezoeken en ’s middags richting het strand. Veel chillen dus!

Toch slaagden we er ook in om af en toe een stukje Barcelona te ontdekken dat we beiden nog niet gezien hadden zoals de Arc de Triomf en het Parc de la Ciutadella.

c8d4137d-8997-4b4c-96c7-cde33573d86a.jpg

Ook gingen we eens kijken hoe het nog met de Sagrada Familia gesteld was. Ze zijn er nog steeds mee bezig ;)

Onze airbnb lag echt midden in de (volgens mij toch) leukste wijk van Barcelona: el Gotic. Heerlijk om te wandelen tussen al die kleine straatjes!

We gingen ook helemaal naar Park Güell, maar aangezien ze aan het werken waren, besloten we om gewoon in het gratis gedeelte rond te wandelen en te genieten van mooie zichtjes zoals deze:

In onze airbnb hadden we ook dit miniterrasje waar het echt zalig was om ’s ochtends op ons gemak een koffietje te drinken (thanks Koen om elke dag die koffie te maken haha) en een beetje te lezen. ’s Avonds sloten we er dan ook af met een glaasje wijn of sangria!

Ons eerste reisje samen was echt superleuk en ik kan niet wachten om nog meer te reizen met ons twee! Sorry voor mijn verliefde kop haha.

Ben jij al in Barcelona geweest?

Liefs,

Marie

4 gedachten over “Barcelona: sfeerplaatjes

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s