Outfit: daily touch of leopard

*Deze post staat dus al langer dan een jaar volledig klaar om gepost te worden en om een onverklaarbare reden heb ik deze nooit gepubliceerd … Aangezien ik deze outfit nog steeds draag, post ik hem dus gewoon nog! Veel leesplezier xoxo

Een tijdje geleden was het onverwachts heel erg warm in Gent en ik had me niet zo goed voorbereid om hiervoor gepaste kleren mee te nemen. Het resultaat? Een combinatie waar ik eigenlijk nog niet aan gedacht had die uiteindelijk heel leuk bleek te zijn!

Processed with VSCO with c1 preset

Ik was op stap met een vriendin en aangezien er echt niemand in het graffiti-straatje liep, besloten we om hier snel even outfitfoto’s te maken en ook te genieten van de nieuwe graffiti. Het was echt al een hele tijd geleden dat ik er nog was en ik herkende geen enkel stukje graffiti meer. Leuk!

Processed with VSCO with c1 preset

Wie mij goed kent, kent ook een spreuk waarmee ik door het leven ga: een dag zonder luipaardprint is een dag niet geleefd! Mensen vinden het vaak een ordinaire print, maar I LOVE IT. En dat al van toen ik een jaar of 14 was. Ik hou zo ongelofelijk veel van deze print! Mits het goed gecombineerd is natuurlijk en ook niet elke luipaardprint vind ik even mooi. Een beetje kieskeurig misschien, maar de grens tussen mooi of ordinair vind ik dan ook redelijk dun. Zo goed als elke dag zie je mij dus met een stukje luipaardprint en die dag was het in de vorm van dit handtasje van de H&M.

Processed with VSCO with c1 preset

Het topje is van de Zara, net zoals het jeansrokje. Zo’n jeansrokje is trouwens echt een zalig ding om in je kast te hebben. Het past met zoveel en je kan het in verschillende seizoenen dragen. De schoenen zijn van Public Desire en kocht ik vorig jaar online. Ze zitten goed, maar jammer genoeg krijg ik àltijd blaren aan mijn hielen. Het ligt aan mij hoor, ik heb echt moeilijke voeten. Compeed to the rescue!

Processed with VSCO with c1 preset

Heb jij ook zo’n eigen stijldingetje zoals ik de luipaardprint heb?

Liefs,

Marie

6 gedachten over “Outfit: daily touch of leopard

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s