Laatste vakantieweek

Aaaah vandaag moet ik weer naar school! Precies zoals de kleintjes ;) Dit jaar start ik met de opleiding general management, maar misschien dat ik daar later wel eens iets meer over vertel. Hoe dan ook betekent het dat mijn laatste weekje vakantie voorbij is. Gelukkig heb ik er wel nog goed van genoten!

Vorige week vrijdag zijn er 2 vrienden van Koen getrouwd! Het was echt een heel mooi en leuk feest :) En natuurlijk moesten we wel even een fotoshoot houden in onze fancy kleren hehe.

De volgende dag stond Shortwood festival in Wetteren op de planning. Ondanks de weinige uurtjes slaap en katerhoofdjes gaf Delta Crash (bandje waar mijn lief in zingt, gitaar & keyboard speelt) een super optreden! Als je eens iets wilt horen:

Zondag = rustdag en al zeker na een weekend met een trouw en een optreden! Netflix all day en afsluiten met frietjes, zalig!

2018-08-27 11:21:04.626

De volgende dag nam ik weer de trein van Gent naar huis. Mijn laatste weekje vakantie betekende gelukkig ook mijn laatste weekje pendelen naar Gent want 1 september mocht ik in mijn nieuwe kamer!

Af en toe pendelen is ook niet altijd even slecht want ik had wel veel meer tijd om te lezen! Op dit moment lees ik ‘De jacht op het verloren schaap’ van Haruki Murakami. Na zo’n honderd pagina’s kan ik het boek alvast aanraden!

Hup, dinsdag weer naar Gent! Ik had afgesproken met de sinologen en we zaten de hele middag gezellig op een terrasje.

Joepie, donderdag deed ik al deel 1 van mijn verhuis! Toen ik binnenkwam zag ik dat mijn nieuwe roomies dit in de gang gemaakt hadden. Superleuk om dit te zien bij het binnenkomen :)

Zondag nam ik afscheid van mijn broer die tot eind januari naar Taiwan vertrokken is om daar te gaan studeren. Hmm van wie zou hij die China microbe toch hebben? ;)
’s Middags ging ik met Koen plantjes kopen om zijn en mijn kamer mee aan te kleden. Plantjes kopen is leeeeuuuk.

En toen zat deze drukke maar leuke laatste week vakantie er alweer op. Ik heb echt een zalige zomer gehad weer :)

Moet jij alweer werken/naar school?

Liefs,

Marie

Een gedachte over “Laatste vakantieweek

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s