About

Over de blog …20180223_10213687011668891_1887611911_o

Op 6 november 2010 ‘schreef’ ik mijn eerste blogpost. Ik plaatste een foto van een vriendin met een quote van de boeddha. Wie had ooit gedacht dat ik een paar jaar later aan een studie sinologie zou beginnen. Op het moment dat ik mijn eerste blogpost online plaatste, hield ik me nog vooral bezig met fotografie. Dat breidde zich uit naar mode, schrijven, muziek en reizen. Een jaar later verhuisde ik mijn blog naar Blogger. Nu, zo’n 5 jaar later, lijkt het mij het beste om mijn blog terug naar WordPress te verhuizen. Dus hier is The Unknown Silence weer.
Ik heb echt geen idee meer hoe ik aan de naam van mijn blog ben gekomen. Ik vind het wel nog steeds een fijne combinatie: het onbekende en de stilte. Ik hoef niet altijd lawaai rond mij te hebben, naar muziek te luisteren … Ook van de stilte kan ik genieten. Toch is de stilte nooit volledig stil, altijd is er wel iets ‘onbekends’. De regen, gekraak, gepiep …

Disclaimer: De auteursrechten van alle foto’s op theunknownsilence.wordpress.com behoren tot mij, tenzij anders vermeld. Deze mogen dan ook niet gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming. 

Over mij …

thumb_DSC_0548_1024

Mijn naam is Marie.
Ik ben 21 jaar en studeer Sinologie aan de Universiteit Gent. Ik zit in de master, dus tegen het einde van het schooljaar mag ik mij hopelijk volwaardig ‘sinoloog’ noemen. Wat er na dit jaar zal komen, is voor mij lang onduidelijk geweest, maar stilaan krijgt mijn toekomst toch een beetje vorm. Waar ik zeker van ben, is dat China hoe dan ook altijd mijn passie zal blijven. Ik hou van de taal, de cultuur, het land. Of ik er ooit zou willen wonen? We zien wel waar de toekomst me brengt.

Contact

Wil je me graag contacteren? Stuur gerust een mailtje naar marie.everaerdt@hotmail.com en ik beantwoord je berichtje met veel plezier.

Advertenties

Laat een reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s